Prodej a pronájem výstavních systémů

Roháčova 1126/70, Praha 3 - Žižkov, telefon: 222 212 791, 774 222 026, e-mail: info@dismedia.cz

Trubkový rám pro uchycení desky

Výstavní trubkový rám pro upevnění desky vychází svými díly z populárního stojanu Variant. Je vhodný pro upevnění desek v síle 5 nebo 10 mm (nejčastěji Kappa plast) nebo desek Dibond o síle 3 mm. Svislé a vodorovné trubky tvoří tuhý rám do něhož se pomocí spojek deska upevní. Tento výstavní stojan má velmi široké možnosti využití. Prohlédněte si naši fotogalerii z některých instalací.

Popis produktu

Výstavní trubkový rám je určen výhradně do interiéru.

Nejčastěji používanými rozměry desek používaných v trubkovém rámu jsou:

  • A1 - na výšku / na šířku
  • B1 (700 x 1000 mm) na výšku / na šířku
  • A0 na výšku / na šířku
  • 1000 x 1500 mm na výšku / na šířku


Při objednávce je nutné specifikovat, zda budete používat desky na výšku nebo na šířku, podle toho naformátujeme vodorovné trubky. Tyto vodorovné trubky můžete pro budoucí rozšiřování variability systému dokoupit i samostatně, orientační cena je 225,- Kč/metr trubky + DPH.


Rozměry:

  • šířka stojanu je dána vaším výběrem desky
  • výška stojanu je 2000 mm
  • hloubka 600 mm


Na vyžádání Vám zpracujeme i kalkulace pro individuální rozměry.

Minimální doba pronájmu všech systémů v půjčovně jsou 3 dny.
 


V případě nedodržení termínu vrácení pronajatých stojanů bude požadován doplatek za prodloužení pronájmu dle platného ceníku. Za den vrácení se počítá den fyzického předání nebo doručení stojanů pronajímateli. O víkendech pronajímat ani vracet stojany nelze.

Pokud není v textu popsáno jinak, jsou všechny ceny produktů uvedeny bez dopravy a bez DPH. Odvoz zboží Vám na vyžádání rádi zajistíme. U zásilek přesahujících celkovou hmotnost 30 kg nebo zásilek přesahujících délku 200 cm bude cena dopravy kalkulována individuálně. U nových zákazníků požadujeme vždy úhradu předem nebo v hotovosti při převzetí zakázky - viz Všeobecné obchodní podmínky.

Fotogalerie